Cursus & Workshop – Agenda

Cursus Agenda 2018 / 2019

Nieuwe data cursus jaar 2018/2019. Start in september met de Basis Cursus of vervolg je groeiproces met de Advanced vervolg cursus. Januari 2019 start de Next Level jaarcursus!

Vraag over specifieke cursus of workshop? Stuur een email naar info@kenjestem.nl!

Basis Cursus CVT Donderdag

Wekelijkse, intensieve zangcursus voor zangers die willen ontdekken wat CVT is.  Ook voor zangers en zangeressen die het boek hebben, maar de techniek willen leren toepassen. Alle levels & stijlen welkom, het gaat om progressie.

Basis Cursus CVT Zaterdag

Stoomcursus, herhaling / training of opfris cursus voor zangers die willen ontdekken wat CVT is.  Ook voor zangers en zangeressen die het boek hebben, maar de techniek willen leren toepassen. Alle levels & stijlen welkom, het gaat om progressie.

CVT Vervolg Cursus Dinsdag

Vervolg op de Basis Cursus CVT. Ook geschikt voor zangers en zangeressen die de 1-jarige opleiding van het CVI hebben gevolgd.

NEXT LEVEL - ADVANCED ZANG CURSUS 2019
  • Intensieve, praktijkgerichte zang cursus voor zangers en zangeressen die bekend zijn met CVT, hun kennis willen verdiepen, en trainen in een gemotiveerde groep. 
  • In deze cursus gaan we dieper in op de zangtechniek en werken we aan jouw zangtechnische, muzikale en persoonlijke groei als artiest.
  • Alle lessen wordt er gewerkt met live begeleiding van een professionele pianist / gitarist. Ook worden er gastdocenten uitgenodigd aan de hand van jullie vragen en onderwerpen.