Corona Protocol

Zanglessen Online of op Lokatie

Vanwege de maatregelen rondom COVID-19 worden de zanglessen, cursussen en workshops volgens een protocol gegeven. 
Je kan zelf kiezen of je IRL op lokatie les wilt volgen, of online.

Online lessen

Voor de online lessen gebruik ik het programma Zoom. Dat werkt goed, het is eigenlijk hetzelfde als een "gewone" les op lokatie, alleen zijn we niet bij elkaar in 1 ruimte.

Om zo goed mogelijk online (groeps-)les te kunnen geven, heb ik in maart 2020 een cursus "Teaching Online" gevolgd bij het Complete Vocal Institute.

Les op Lokatie (IRL)

Je kan 1-op-1 lessen op lokatie komen volgen: we houden 1,5e meter afstand. Ik volg daarbij het advies van de beroepsvereniging NVZ (Nederlandse vereniging zangpedagogen). Als je het prettiger vindt, kunnen we ook 3 meter afstand houden. Ook worden de lessen zo geboekt dat je elkaar niet tegenkomt. Er is voldoende ventilatie aanwezig op lokatie.

Ook groepslessen worden als mogelijk op lokatie gegeven, met inachtneming van het protocol. 

Corona Protocol

- Houdt minimaal 1,5 meter afstand
- Na betreden pand: handen wassen en/of desinfecteren (staat allemaal klaar)
- Als je (lichte) ziekteverschijnselen hebt, of als je in contact bent geweest met iemand in je nabije omgeving die Corona heeft, de afgelopen 2 weken: volg de les via Zoom
- Ik heb de mogelijkheid om je naar huis te sturen als ik denk dat je ziek bent. 
- Geen water / thee / koffie: Normaal gesproken maak ik thee en koffie in de keuken, nu moet je zelf een flesje water oid meenemen als je wat wilt drinken tijdens de les.
- Als je piano/gitaar wilt spelen tijdens je solo sessie: laat het me weten, dan desinfecteer ik de piano/gitaar zo goed als mogelijk. 

Leave a comment:

Leave a comment: