Bedrijfstraining

Ken Je Stem biedt trainingen voor bedrijven: zangworkshops, presentatietraining, improvisatieworkshops, jezelf laten horen, overtuigend presenteren.  Altijd op maat!

Spreken voor groepen: overtuiging, rust en kracht

Ken je stem bied presentatie trainingen en workshops voor bedrijven en scholen.  Een overtuigende lichaamstaal en een rustig, krachtig overkomen versterkt een presentatie enorm.

Ik gebruik podium en theater-technieken zodat de presentatie makkelijk, vloeiend en spontaan aanvoelt.  Daarnaast kan techniek je helpen bij stemklachten als je voor de klas staat of veel moet spreken voor je beroep.

Aan bod komen: lichaamstaal, hoe hou je het boeiend, hoe betrek je je publiek, hoe gebruik je je stem en je lichaam om je verhaal te vertellen? Juist stemgebruik, intonatie, tempo en een overtuigende lichaamstaal zijn cruciaal. Met simpele tips laat uw bedrijf een duidelijke stem horen!

Sinds 2014 geef ik samen met logopediste Hanneke Bax regelmatig lezingen en workshops in binnen en buitenland over zelfvertrouwen en stem (Tedx, PEVOC 2015, en diverse steminstituten in Duitsland, Belgie en Engeland).

SAMENWERKING MET LOGOPEDIE

Als het om de spreekstem gaat, werk ik altijd samen met logopedisten.

Ik denk dat Complete Zangtechniek en logopedie elkaar goed kunnen aanvullen.

Hanneke Bax (Bestemming Bereikt, logopedie in Utrecht) is een up-to-date logopediste die ik van harte kan aanbevelen. Ze heeft zelf ervaring op het podium en als songwriter, geeft larynx massage (manuele facilitatie) en ze kan je meer vertellen over bubbelen (Lax Vox). 

Woon je elders in het land en ben je op zoek naar een goede logopedist, of een KNO arts die gespecialiseerd is in stemgebruik op het podium? Neem contact op, ik kan je helpen bij je zoektocht naar goede begeleiding van je stem.

Referenties

HAN 

Minor Stem – CVT voor Logopedisten in Opleiding

Erasmus Sport

Jezelf Pitchen

Bedrijfstraining Spreken

Gemeente Dordrecht

Bedrijfstraining

zakelijke training spreken

Humanitas

Muzikale omlijsting & Mini zangworkshop

Edu-Art

Zangworkshop Harmonie & Organisatie

Salon Prestige

Bedrijfsuitje single opnemen

Wasstraat van je Toekomst

Sollicitatietraining