Zangtechniek CVT Zomer Workshops – 3 en 4 augustus 2018

Zomer CVT Workshops: Editie 2018

Korte Workshops: Werken aan jouw persoonlijke doel

Korte zang workshop om kennis te maken of te trainen met CVT zangtechniek, door geauthoriseerd CVT Docent Cordula Klein Goldewijk.

Je neemt zelf een song mee om aan te werken. Je doel is persoonlijk en kan voor iedereen anders zijn. Voorbeelden zijn: werken aan een hoge noot, zuiver zingen, interpretatie, durf op het podium, werken aan distortion / grunt / vibrato / andere effecten werken aan meer of minder volume in de hoogte, zingen voor een groep, zingen met microfoon, ervaring opdoen, medium volumes in de metalige stemfuncties... 

Zang Docent Cordula bij Vocal Weekend 2017

Voor zangers die bekend zijn met CVT en willen trainen en voor zangers die nog nooit in het openbaar hebben gezongen: Iedereen is welkom.

De sfeer is respectvol naar elkaar en positief: het is geen optreden, maar een oefensetting waarin je kunt leren. We creëren samen een veilige leer omgeving.

Genre, level of ervaring niet van belang, het gaat erom dat je progressie maakt vanaf jouw startpunt. Voor iedereen die een serieuze stap wil maken en behoefte heeft aan concrete zang tips.

DATA:

Vrijdag 3 augustus 19:15-22:00

Zaterdag 4 augustus 10:15-13:00

Je krijgt duidelijke uitleg en oefeningen, die je kan toepassen op jou solo zang, met je eigen stem in kleine groep. Iedereen zingt en werkt ongeveer 15 minuten. Door naar elkaar te luisteren en te kijken leer je het meest: je traint je oren en je ziet hoe zangtechniek werkt.

Alle stijlen & levels welkom!

Lokatie:

Jagerskade 12, Utrecht

Je bent welkom in het 'Vechthuis'. Je kunt gratis parkeren op ons eigen afgesloten, parkeer terrein.

Tarief:

Investering: 55,- ex BTW per workshop
Kleine groep, dus voldoende ruimte voor vragen en aandacht voor jouw stem.